Svarta Duken

Svarta Duken är en nystartad filmblogg som ännu inte vet vilken riktning eller form den skall ta. Som allmänintresserad cineast vill grundaren i främsta steg fokusera på en filmmarknad som inte är allt för uppmärksammad på svenska köl. Bloggen dyker ned i djupet av en nattsvart cyklon som långsamt låter dig färdas upp till ytan igen med ett tydligare perspektiv om vad underjordisk och oberoende genrefilm egentligen handlar om och vad den har för betydelse. Vad bloggen senare utvecklas i får tiden utvisa. Skulle det här vara någonting för dig, något du kan finna tips i eller hitta inspiration ur, då är du hjärtligt välkommen!

En varningens ord!

Många av de omdömen som uppträder på sidan innehåller skärmdumpar som kanske inte är lämpade er som surfar på jobbet eller i skolan, visa därför hänsyn till respektive plats. En relativt liten bråkdel av dessa platser censureras ibland av filterprogram och omöjliggör därför din fria tillgång.

Alla skärmdumpar och andra bilder som används på denna blogg är enbart för marknadsföringsändamål och är upphovsrättsskyddade till deras respektive ägare. Alla omdömen är originalinnehåll som uteslutande är skrivna av- och ämnade för Svarta Duken. Allt material på sidan är endast avsett för informationssyfte.

Svarta Duken inkludera kontroversiellt innehåll. Ingen av sidorna innehåller varningar; man antar därför att läsarna är medvetna om den ofta kontroversiella karaktär som framstår och därför använder bloggen på egen risk.

Bloggen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Om du klickar på en länk från tredje part kommer du att ledas till den webbplatsen. Observera att dessa externa webbplatser inte drivs av Svarta Duken. Därför rekommenderas det att ni granskar sekretesspolicyn för dessa webbplatser. Svarta Duken har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicyer eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.