Slow Torture Puke Chamber

Slow Torture Puke Chamber är Lucifer Valentine's tredje och sista installation i sin Vomit Gore-serie om kvinnor vars utsatthet består utav det mest grafiska och skrämmande vi någonsin fått urskilja på film. Valentine exploaterar den fruktansvärda tortyren, kräkningarna, urinet, de överdrivna blodutsläppen och nakenheten enbart för att göra något socialt kritiskt med andliga och sataniska observationer.

Hope Likens är i denna filmen våran nya protagonist med vilken hon symboliserar efterträderskan av Angela's bortgång. Hon är en av Lucifers kvinnor som inledningsvis kontaktade honom och ville ha en professionell relation med honom. Hope var en tidig beundrarinna av 'Slaughtered Vomit Dolls' och ville bli dominerad av Lucifer i en film och kontaktade honom genom Myspace.com.

En sista gång följer vi Angela Abereen's (Ameara Lavey) spirande själ mot helvetet. Djävulen har dock fortsatta planer för hennes lidande och sänder tillbaka henne för att finna ett nytt offer åt honom. Snart finner hon sitt offer (Hope Likens) och vägleder henne genom ett liv full i misär. Tids nog kopplas deras själar samman som det perfekta satans-barnet.

Slow Torture Puke Chamber går helt över gränsen och är sannerligen den mest provocerande delen av dem alla. Mardrömssekvensen när Hank Skinny förlöser en gravid kvinna och våldtar fostret symboliserar det sexuellt utsatta barnet Angela Aberdeen. Hon föddes genom en bisarr och incestuös kärlekstriangel i ett dysfunktionellt förhållande. Sitt drogberoende, sina neuroser och den självmordsbenägenhet hon besitter fick hon redan i det första ögonblick hon föddes och har aldrig fått en chans att uppleva något annat än ångest.

'ReGOREgitated Sacrifice' är den vackra delen, medan Slow Torture Puke Chamber är den kontroversiellt starka. Dialogen är utmärkt editerad och kameraarbetet briljerar bättre än tidigare. Detaljmässiga företeelser är inget man behöver gå in på i detta omdöme, men dessa två filmer bär på en gemensam nämnare; båda urskiljer metaforiska, om än tvetydiga, referenser till Kurt Cobains liv och död.

Härmed är det bevisat att Lucifer är en av de mest kontroversiella filmskaparna världen har att erbjuda. Den är helt bortom det vanliga och innehåller många hemliga meddelanden och aspekter som bara Lucifer själv kan svara på. Du kan försöka organisera det djupaste innehållet, men det kräver ett geni för att räkna ut den faktiska betydelsen. Detta sista avgörande kapitlet är slutet på historien om Angela, liksom för Amaera själv som dog i sviterna av ett pistolskott September 1, 2017 i Langley, British Columbia.

Slow Torture Puke Chamber (2010) on IMDb

Regi: Lucifer Valentine
Manus: Lucifer Valentine
Datum: 27 Juli 2010
Land: Kanada
Speltid: 77 minuter

Genrer: Skräck
Format: DVD
Bolag: Unearthed Films

Kommentarer