Portraits Of Andrea Palmer

Det finns filmer så effektiva att de väcker starka känslor. En sådan är C. Huston och Joe Rubin's debuterande film Portraits Of Andrea Palmer från 2018. En film så smutsig, dyster och brutal i sin ärlighet och sitt utförande att den oförlåtligt murar in sig i de stagnerade sammanslutningarna enbart för att lokalisera de själar som intresserar sig utav pessimism.

Det här är ett kliv in i den mörka gränden med sexindustrin. Den gör allt annat än att förhärjar de sexuellt tydliga hardcore-bilderna vilket det finns ett överflöd av, så ifall du ogillar naken-klassat material så är den här filmen definitivt inte något du bör eftersträva. Det är kraftfullt och kompromisslöst men också mycket stötande, särskilt för de mer moraliskt intakta individerna.

Andrea Palmer (Katrina Zova) är en mentalt plågad kvinna som försörjer sig genom att live-streama från sin notebook. Efter en online-delning får hon ett oväntat erbjudande att komma till Los Angeles och jobba heltid som en erotisk modell. Ett beslut som bara kan sluta i tragedi och våld.

Portraits of Andrea Palmer slösar inte på materialet med visioner och bilder utav olika uttryckliga positioner och sekvenser där Andrea uppträder för klienter i hennes live-shower. Hon utför onani och penetrera sig själv vaginalt och analt. De sexuellt utförda scenerna är äkta och framförs med vilja och avsikt av skådespelaren själv, som är en ex-porrskådis.

Sexet förhärligas aldrig och är således ingen porrfilm, utan är alltid mörk och smärtsam och fokuserar på ren och skär ångest. Palmer slukas längre och längre in i tomrummet utan någon kontroll och återgångspunkt. Det här är en skitig film och skulle lika gärna ha kunnat passat in i 70-talets exploateringsfilmer. En kraftfull upplevelse och utforskning av det dekadenta livet som Andrea Palmer förankrat sig i. De dåliga valen återupplivas vid varje hörn, oavsett om det svarar för vuxenmodeller i ett förfallet lager eller de som engagerar sig i en sned och våldsam narkotikahandel.

C. Huston och Joe Huston vet hur man för en kraftfull och kontroversiell berättelse och samtidigt utgiver ständiga slag mot solarplexus. Den har bra filmmusik komponerad av Michael Parsons som sammankopplar detta med Justin Louis (Massacre Video) redigering alldeles utsökt. Portraits of Andrea Palmer är något vild och djärv och uppmanar dig som är ute efter något extremt och extraordinärt.

Portraits of Andrea Palmer (2018) on IMDb

Regi: C. Huston, Joe Rubin
Manus: C. Huston, Joe Rubin
Datum: 19 Oktober 2018
Land: USA
Speltid: 75 minuter

Genrer: Drama, Thriller
Format: DVD
Bolag: Spasmo Video

Kommentarer