Flesh of the Void

James Quinn och Sodom & Chimera Productions har exploderat på den mörka vågen av avantgardistisk indie-skräck. Flesh Of The Void var under en längre utsträckning i arbete och fick slutligen ett officiellt släpp på DVD via de österrikiska filmdistributörerna Black Lava Entertainment. Filmen sålde slut redan första veckan och har väckt blandad kritik.

Flesh Of The Void är en försvärtad resa in i underjordens djupaste dunkel bestående av rädsla och tandkrossande hat. Vi får bisarra berättelser och mardrömslika bilder projicerade mot oss, vilka innehåller kontroversiella scener som ändå upprätthåller en ärlig fördel. Filmen är uppdelad i ett antal olika handlingar eller kapitel, var och en utforskar djupet av den svarta sjukdom som festar på människan.

Det finns ingen linjär berättelse här och dialog saknas såvida du inte räknar irriterande skrik och oljud som en vettig konversation. Se när en maskerad präst onanerar till foton av barn och i en annan scen kränks det heliga korset. Religions ignorans verkar vara ett återkommande tema som uttrycks i Flesh Of The Void.

Fullständigt filmad på Super 8 och 16mm film, frambringar detta ett störande konstverk och effekterna i filmen är tillverkade av ingen annan än indie-skräckens egna James Bell som genom åren har blivit en självlärd effekt-guru. En experimentell resa baserad på rädslan inför döden som om det är det mest skrämmande livet kan ge oss. En blandning av nihilismen i E. Elias Merhige's 'Begotten' (1990) och synden i Phil Steven's mardrömsresa i 'Flowers' (2015).

James Quinn har gjort ett gäng kortfilmer i sin filmografi, vilka alla har en svartvit färggom som framkallar en unik och rustik filmstil. En konstnärlig vision av mörker och en rabiat efterföljelse kommer att etsa filmerna från James Quinn i allas sinne.

Flesh of the Void (2017) on IMDb

Regi: James Quinn
Manus: Ju, James Quinn
Datum: 21 Oktober 2017
Land: Österrike
Speltid: 77 minuter

Genrer: Arthouse, Fantasy, Skräck
Format: DVD
Bolag: Black Lava Entertainment

Kommentarer

  1. Människor söker komfort i den moderna generationen. Trots att världen är så snabb, söker människor efter verktyg och resurser som gör det möjligt för dem att utföra olika uppgifter på kortast möjliga tid. I motsats till att titta på filmer offline ger filmvisning online oöverträffad komfort. Du kan till och med titta på din älskade film i lugn och ro och i avskildhet var som helst och när som helst på dygnet. Du skulle kunna hantera din drömfilm när som helst, oavsett om det är mitt i vintern eller sent på eftermiddagen. dreamfilm

    SvaraRadera

Skicka en kommentar