CORONA ZOMBIES - PREMIÄR IDAGFull Moon Features är ett amerikanskt bolag som varit oss aktivt trogna sedan starten 1988, och med titlar som Puppet Master, Trancers och Subspieces, har de lyckats glädja lika mycket som förtära. Nu är det dags igen att provokativt riva barriären av galenskap med den nya zombiefilmen Corona Zombies som det talats om sedan nyheten började florera i februari månad.

Corona Zombies handlar om en regering som sover vid ratten medan de rika ignorerar nyheten om en ny pandemi! En global hungersnöd på toalettpapper uppstår och ett virus får snart sina offer att resa sig upp och döda!

Med full upphovsrätt till Bruno Matei's 'Hell of the Living Dead', har Full Moon Features lyckats återskapa en ny film genom att återanvända de mest gore-fyllda scenerna där via och knutit samman dessa med nyinspelade scener och en introduktion som inte kostat teamet mer än $2 USD.

Den fullt exklusiva trailern har nyss haft sin premiär, och idag är det möjligt att dra nytta av filmen i sin helhet. Du kan nu registrera dig på Full Moon Features-webbplats https://www.fullmoonfeatures.com/ mellan 10 - 12 april. Ange koden CZ20 vid kassan så kan du omedelbart börja titta på CORONA ZOMBIES - och hundratals andra galna filmer - på vilken Smart TV som helst eller ladda ner appen till vilken Android-enhet som helst för att få tillgång till galenskapen var som helst, när som helst!